Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Evreka’dan ilham dolu bir podcast serisi: Döngüsel Sohbetler
24.05.2022
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Evreka'dan ilham dolu bir podcast serisi: Döngüsel Sohbetler

20'den fazla ülkede dijital atık yönetimi çözümleri tasarlayarak, döngüsel ekonomi kapsamında şirketlerin hedeflerine ulaşmasını sağlayan Evreka, sürdürülebilirlik alanında temel problemler ve çözümlerini değerlendirildiği “Döngüsel Sohbetler podcast serisine başladı. Evreka'nın döngüsel ekonomi, enerji sistemi dönüşümü, yeşil ekonomi ve atık sektörü gibi sürdürülebilirlik konularında sohbetlerine Spotify, YouTube ve anchor.fm üzerinden ücretsiz ulaşılabiliyor.
 
Atık yönetimi platformu Evreka'nın, dijital atık yönetimi çözümlerini iklim krizine karşı mücadelenin bir parçası olarak gören, karbonsuz ekonomi hedeflerine katkı sunmak için çalışan ve 2021 yılında karbon emisyonunu 22 milyon kilogramdan fazla azaltan ekibi EvrekaCrew, sürdürülebilirlik konusunu gündeme taşıdığı “Döngüsel Sohbetler” podcast serisine başladı. Sektör temsilcileri ve güncel konuların yer alacağı sohbetlerde, bireysel ve toplumsal farkındalık yaratılması hedefleniyor.
 
Evreka İş Geliştirme Müdürü Ömer Kavlakoğlu'nun moderatörlüğünü yaptığı podcast serisine evreka.co/tr/, Spotify, YouTube ve anchor.fm gibi kanallardan ücretsiz ulaşılabiliyor.
 
İlham veren yayınlar
Dördüncü bölümü yayınlanan “Döngüsel Sohbetler”, her cuma 45 dakikalık seriler halinde yayınlanıyor. Serinin ilk bölüm konukları Evreka CEO'su ve Kurucu Ortağı Umutcan Duman ile Evreka Materials Genel Müdürü Cem Ferda Tunçer oldu. Sürdürülebilirlik yolculuğu hem Evreka özelinde hem de dünyanın dört bir yanından güncel gelişmelerle değerlendirildiği bölümde, Türkiye'de geliştirilmesi gereken noktalar ve bireysel olarak yapılabileceklere dikkat çekildi.
 
İkinci bölümün konuğu ise RVM Systems İş Geliştirme Müdürü Afrodit Adsal'dı. Muz kabuğundan enerji üretmeyi başararak Enerji Ekonomisi Derneği'nin 2019'da ilk kez verdiği “Enerjik Kadın” ödülünü almaya hak kazanan Adsal, hem biyoteknoloji projelerinden hem de kendi hayatındaki ve çalıştığı kurumdaki sürdürülebilirlik stratejilerinden bahsetti.
 
Üçüncü bölümde, Sun Tekstil Sürdürülebilirlik Yöneticisi Utku Varol konuk olarak sektördeki iyi uygulamalar ile sürdürülebilirliğin tekstil sektöründe yarattığı köklü değişimleri anlattı.
 
“Döngüsel Sohbetler” in son bölümünde Nivogo Kurucu Ortağı Arnas Akbaş ile Nivogo'nun vizyonu ve misyonu üzerinde büyük bir etken olan sürdürülebilirlik prensipleri ve ayrıca sektörde yarattıkları değişim ve dönüşüm konuşuldu.
 
Evreka “Döngüsel Sohbetler” serisi ile sürdürülebilirlik vizyonunu paylaşan geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.
 
İlgili Kişi:  
Ulaş Dağlıoğlu  
Garaj PR                  
05447345221  
ulasd@garajpr.com
   
Evreka hakkında:

Tüm atık yönetimi ve geri dönüşüm sürecini dijitalleştirmek için bulut tabanlı ERP yazılım ve donanımları sunan SaaS şirketi Evreka, müşterilerine operasyonel mükemmellik ve verimlilik sağlamak amacıyla son teknoloji yazılım ve donanım çözümleri sunuyor. Varlık yönetiminden tesis yönetimine kadar birçok faaliyeti dijitalleştirerek küresel atık yönetimi sektöründe lider bir rol oynuyor. 46 iş ortağıyla birlikte 40'tan fazla ülkede faaliyet gösteren Evreka, yazılım ve donanım yeniliklerini kullanarak entegre bir platform geliştirmenin yanı sıra daha sürdürülebilir ve dijital bir süreç yönetimi için dünyanın her yerindeki atık yönetimi şirketleri, yerel yönetimler ve belediyelerle işbirliği içinde çalışıyor. https://evreka.co/tr/