Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Labrys, müşteri lokasyonuna kurulabilir CDP dönemini Meiro ile yaptığı işbirliği ile başlatıyor
02.12.2022
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Labrys, müşteri lokasyonuna kurulabilir CDP dönemini Meiro ile yaptığı işbirliği ile başlatıyor

Labrys, veriden güç alan kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri sunmak için Meiro Customer Data Platform ile stratejik bir işbirliği yapıyor. Bu işbirliğiyle iki şirket veri silolarını ortadan kaldırmaya, alışverişlerini online veya offline yapan müşterilerin gerçek omnichannel iletişiminden faydalanabilmesi için farklı kaynaklardaki müşteri verilerini birleştirmeye ve bunlarla birlikte iyileştirilmiş ve veri odaklı müşteri yolculuklarını oluşturmaya odaklanıyor. Labrys ve Meiro, dünyada toplam reklam harcamalarının yüzde 5,9 artması ve bu bütçenin 2/3'ünün dijitale harcanması beklenen 2023 yılında finans, telekomünikasyon ve sağlık gibi yasalarla sıkı bir şekilde düzenlenen ve küresel bulut çözümlerini kullanamayan sektörlerdeki markaların da kendi sunucuları üzerinden bu imkanlardan faydalanabilmesini sağlıyor.

Labrys, omnichannel iletişimini kişiselleştirilmiş deneyimler haline getiriyor
Merkezi İstanbul'da olan, Dubai ve Saraybosna'da ofisleri bulunan Labrys, küresel Fortune 500 markalarının dijital büyüme iş ortağı oluyor ve bu markalara danışmanlık veriyor. Bu hizmetleriyle şirketlerin gelecekte oluşabilecek ihtiyaçlarını gidermek, pozitif FAVÖK (Faiz, Amortisman ve Vergi Öncesi Kar, Earnings Before Interest, Taxes, Depreciation and Amortization, EBITDA) ve olumlu müşteri deneyimleri için pazarlama ile teknoloji arasındaki boşluğu kapatıyor. Labrys sektör bilgisini pazarlama ve teknoloji alanlarındaki derin uzmanlığıyla bir araya getirerek standartlaştırılmış süreçleri, otomatikleştirilmiş pazarlama faaliyetlerini, veriden güç alan analitikleri ve yapay zekayı kullanarak birlikte çalıştığı şirketlerin farklı platformlarda kişiselleştirilmiş deneyimler sunmasına yardımcı oluyor.

Uzun vadeli kurumsal değer için stratejik bir işbirliği
Labrys Yönetici Ortağı Sinan Günal ise yeni işbirliğiyle ilgili şu yorumlarda bulunuyor:
“Labrys'in en güçlü olduğu alanlardan birisi her zaman reklam, pazarlama otomasyonu, CRM, sadakat yönetimi, çağrı merkezi ve tüm offline kanallarda kullanabilmeleri için müşterilerinin verileri üzerindeki zincirlerini kırmasına yardımcı olmak oldu. Meiro'nun CDP platformuyla bu alandaki gücümüzü üst seviyelere taşımayı ve müşterilerimizin omnichannel müşteri yolculuklarında aksiyon alınabilen kitlelere ve bilgilere ulaşabilmesini istiyoruz. Bu değeri yasalarla düzenlenen ve verinin bulunduğu yerin son derece önemli olduğu finansal hizmetler, telekomünikasyon ve sağlık sektörlerinin yanı sıra perakende ve otomotiv gibi sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin güvenlik duvarının arkasında da sunmayı hedefliyoruz. Bu sayede Meiro ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği kapsamında oluşturduğumuz çözüm ile düzenlemeler gereği küresel bulut çözümlerini kullanamayan sektördeki firmaların da bu avantajlara erişebilmesini sağlıyoruz.”
 
“Labrys olarak müşterilerimize hizmetlerimizi sunmak için CEE bölgesi, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu'daki varlığımızı artırdığımız bu dönemde Meiro'yla işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Veriden güç alan hem pazarlama hem de teknoloji temelli stratejik danışmanlık yaklaşımımızı Meiro CDP platformunun sahip olduğu özelliklerle birleştirerek birlikte çalıştığımız markaların müşterilerine son derece kişiselleştirilmiş, zamanlı ve sorunsuz deneyimler sunabilmesine yardımcı olmak için heyecan duyuyoruz.”
 
Meiro Kurucu Ortağı ve CEO'su Jana Marle-Zizkova, konuyla ilgili şunları söylüyor: “Meiro-Labrys işbirliği bizim için heyecan verici bir adım. Meiro olarak veri silolarını ortadan kaldırarak ve müşteri verilerinin online ve offline noktalarda sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesini sağlayarak müşterilerimizin işlerini büyütmesine ve üstün kişiselleştirilmiş deneyimler sunmasına yardımcı oluyoruz. Labrys de bu sürece karmaşık pazarlama teknolojilerinin entegrasyonuyla birlikte derin omnichannel uzmanlığını ve hizmetleri çevik bir şekilde sunma deneyimini katıyor. Birlikte reklam ve pazarlama bütçesini iyileştiren ve gelir akışlarını artıran ölçeklenebilir ve uygun maliyetli çözümlerin potansiyelini açığa çıkartıyoruz. Müşterilerimizin de sürekli değişen dijital iş dünyasında ilerleyebilecekleri sağlam bir yol oluşturuyoruz.”
 
Meiro ve Labrys'in CEE, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu bölgelerinde birlikte nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi için marketing@meiro.io adresi üzerinden iletişime geçilebiliyor.
 
Sezin Bulum, Garaj PR  
sezin@garajpr.com    
0537 465 82 25
 
Labrys Hakkında:
Labrys, kitle pazarlaması (audience marketing), pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında strateji geliştiren ve uygulamalar arasında köprü kuran, pazarlama ve işletme bilgisini, teknoloji bilgisi ve yetenekleriyle harmanlayan yeni nesil bir danışmanlık şirketidir. 2013 yılında kurulan Labrys'in Dubai, İstanbul ve Saraybosna'da ofisleri bulunmaktadır. Labrys, teknoloji ve profesyonel hizmet danışmanlarından oluşan geniş ekibi ile Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Afrika, Rusya bölgesi ve Ortadoğu'da dijital dönüşüm, müşteri deneyimi, pazarlama ve reklam teknolojileri alanlarında müşterilerinin iş ortağı olarak hareket etmektedir.    Bugüne kadar 18 ülkede 15'ten fazla endüstride 75'in üstünde proje gerçekleştirerek 4 kıtada, 3 farklı ofis ile hizmet verir konuma geldi. Müşteri deneyimi dönüşümü alanında stratejik danışmanlık, teknoloji seçimi ve uygulanması ile kurulum sonrası stratejik servisleri sayesinde en karmaşık pazarlama dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştiren Labrys, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında art arda üç yıl "Oracle CX Cloud Partner of the Year" ödülüne layık görülmüştür. Meiro dışında, MoEngage, Oracle, Sprinkler, Google, Tealium, Adform, Next2Code ve dikey uzmanlığı olan farklı teknoloji sağlayıcılarla iş ortağı olan Labrys, CIO Applications Europe Dergisi tarafından 2020 yılı Top 10 Oracle Çözüm Sağlayıcısı, CEOViews Dergisi tarafından da 50 Most Innovative Companies to Watch in 2021 olarak seçilmiştir. 2022 yılında 16. Markie Awards'ta Müşteri Deneyiminde Yılın Ajansı ve Yılın Müşteri Deneyimi İşbirliği (Labrys & Comtrade System Integration 2022) olmak üzere iki, MarTech Awards'ta ise “En İyi Data Kullanımı” alanında bir ödül kazandı.
 www.labrys.global
 
Meiro Hakkında:
Merkezi Singapur'da bulunan ve hızlı büyüyen bir teknoloji şirketi olan Meiro'nun Güneydoğu Asya'da, Avustralya'da ve Merkez Avrupa'da güçlü bir şekilde varlık göstermektedir. Meiro, müşterileriyle son derece kişiselleştirilmiş bir şekilde etkileşime geçmelerini sağlamak hedefiyle dijital dönüşümünü gerçekleştiren firmalarla birlikte çalışmaktadır.
 
Şirket, firmaların online ve offline noktalardaki müşteri verilerini kullanımı kolay bir platformda toplamaktadır. Bu platform da müşteri bilgilerinin, kitle segmentasyonunun ve öngörü sunan özelliklerin yer aldığı gerçek zamanlı Tekil Müşteri Görünümü (Single Customer View) oluşturmaktadır. Bu görünüm, tüm pazarlama/satış kanallarında aktifleştirilebilmektedir.
 
Meiro'nun CDP platformu, şirketlerin müşterilerinin yaşamı boyunca elde ettiği değerini en üst düzeye çıkarmasına ve olağanüstü müşteri deneyimleri yaratırken geliri artırma, yatırımın daha kısa sürede geri dönmesini sağlama ve reklam ve pazarlama bütçelerini optimize etme hedefiyle mevcut müşterileri koruma ve yeni müşteri kazanma stratejileri yürütmesine olanak tanımaktadır.
 
Meiro küresel finans, perakende, e-ticaret, telekomünikasyon, otomotiv, eğlence ve FMCG sektörlerinde faaliyet gösteren şirketlerin müşteri deneyimini iyileştirmesine yardımcı olarak dönüşmelerini sağlamıştır. Buna ek olarak kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olan She Loves Data'nın kurucu ortağı olarak teknoloji alanında çeşitliliği ve kapsayıcılığı artırmaya yönelik güçlü bir sosyal misyonu bulunmaktadır. Meiro hakkında daha fazla bilgi için www.meiro.io.
 
Meiro Marketing
marketing@meiro.io