Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Fizbot, RE/MAX Portekiz ile entegrasyon anlaşması imzaladı
28.04.2023
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Fizbot, RE/MAX Portekiz ile entegrasyon anlaşması imzaladı
 
Gayrimenkul sektöründe bulunan veri uyumsuzluğu problemlerini ve iş verimsizliklerini yeni nesil teknolojilerle otomatize ederek gayrimenkul ofislerinin ve danışmanlarının gelirlerini artıran Türk girişimi Fizbot, Avrupa'nın en büyük franchise network'lerinden RE/MAX Portekiz ile Alıcı / Satıcı Yönetimi ve Veri Zenginleştirme kapsamında münhasır iş ortağı olarak entegrasyon anlaşması imzaladı.
 
Türk gayrimenkul teknoloji girişimi Fizbot daha önce Romanya ve Portekiz pazarlarına açılacağını açıklamıştı. Bu pazarlarda yapılan aktivitelerinin sonucunda binlerce müşteriye ulaşan Fizbot, İtalya ve İspanya pazarı için de altyapı ve lokalizasyon hazırlıklarını tamamladı. Fransa, Almanya ve İngiltere için ise hazırlıklarına halen devam ediyor.
 
Fizbot öncelikle Avrupa pazarında büyük bir adım atarak, RE/MAX Avrupa bünyesindeki 30 bin emlak danışmanının yaklaşık 10 bin tanesini bünyesinde bulunduran RE/MAX Portekiz ile Alıcı / Satıcı Yönetimi ve Veri Zenginleştirme kapsamında münhasır iş ortağı olarak entegrasyon anlaşması imzaladı.
 
Bu anlaşmayla birlikte, Fizbot'un yeni geliştirmiş olduğu Alıcı / Satıcı Yönetimi teknolojisi ile RE/MAX Portekiz'in müşteri yönetim altyapısı karşılıklı entegre edilerek her bir potansiyel alıcı ve satıcı adayının takibi ve yönetimi aynı anda Fizbot üzerinden de gerçekleştirebilecek. Bu sayede hem emlak danışmanları müşterilerine çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sağlayacak hem de ofis sahipleri danışmanlarının performanslarını Fizbot platformu üzerinden takip edebilecekler.

Farklı ülkelerdeki iş yapış şekillerini tek platformda dijitalleştirerek tecrübe transferi sağlıyor

Fizbot, Türkiye'de başlayan başarı hikayesini Avrupa pazarına taşıyarak, halihazırda binlerce kullanıcıya hizmet veren küresel bir platform haline geldi. Türk yazılımcılar tarafından geliştirilen Fizbot, gayrimenkul profesyonellerine yönelik sunduğu teknoloji çözümleriyle sektörde büyük ilgi görüyor.
 
Bu açılımın en önemli noktalarından biri ise Fizbot'un global altyapısı sayesinde, açılmış olduğu ülkelerde öğrenmiş olduğu farklı iş yapış şekillerini ve çözümleri tek bir platformda birleştirerek emlak profesyonellerinin global iş tecrübesine ve çözümlere kolayca ulaşabilmesini sağlaması. Bu sayede Portekiz'de Fizbot kullanan bir emlak ofisi, Türkiye ve Romanya'daki emlak ofisleriyle aynı teknolojiye sahip olarak farklı ülkelerdeki çözümlere kolayca ulaşabiliyor.

Fizbot, birinci yılında Portekiz'de yüzde 6 pazar payı kazandı

Fizbot'un imzalamayı başardığı bu anlaşma, Türk girişimlerinin yurt dışında önemli başarılara imza atabileceğinin güçlü bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Türkiye'den başlayarak Avrupa ve dünya geneline yayılan Fizbot'un başarısı, Türk yazılımcıların ve girişimcilerin küresel arenada rekabet edebilir düzeyde olduğunu kanıtlıyor.
 
Bu globalleşme sürecinde zamanının büyük bir kısmını farklı ülkelere seyahat ederek geçiren Fizbot'un kurucu ortağı ve CEO'su Emre Kaya şu sözlerle bu başarı hikayesini anlatıyor: "Stratejik bir öneme sahip olduğunu düşündüğümüz gayrimenkul sektörü için Portekiz'e hiçbir bağlantımız olmaksızın geldik. Çözümlerimizin yurt dışında kabul göreceğine inanıyorduk ve bu hedefe ulaşana kadar asla pes etmedik.
 
Açıldığımızın ilk aylarında sadece 20 kullanıcı lisansı satmayı başarmışken dördüncü aya ulaştığımızda 250, beşinci aya ulaştığımızda 750 ve birinci yılın sonunda ise toplamda 2 bine yakın lisans satmayı başardık. Birinci yılın sonunda gerçekleştirmeyi başardığımız entegrasyon anlaşması sayesinde ise Portekiz'deki büyümemizi çok hızlandırmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda Avrupa'nın bu konuda en başarılı pazarı olarak kabul edilen Portekiz'deki başarımızı Avrupa'daki diğer ülkelere taşıyarak, yeni pazarlardaki gayrimenkul ofisi ve profesyonellerine ulaşmayı hedefliyoruz.”
Remax Portekiz ile yapılan anlaşma, Fizbot'un küresel pazardaki varlığını ve gücünü daha da artırarak, Türk gayrimenkul teknolojisi alanındaki başarılarının devamını sağlayacak önemli bir kilometre taşıdır.
  
 
İlgili Kişi: 
Ulaş Dağlıoğlu  
GARAJ PR 
05447345221 
ulasd@garajpr.com   
 
Fizbot hakkında 
Yerli PropTech girişimi Fizbot, 2017'de kurulmuş, Türkiye ve Avrupa'da gayrimenkul teknolojileri özelinde yazılım geliştiren 34 kişilik ekibiyle hizmet veren bir teknoloji şirketidir. 2022'de Avrupa operasyonları başlayan şirket, toplamda 7 bin 600'ün üzerinde ücretli üyeye sahiptir. https://fizbot.net/