Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Kuzey ışıklarından hediyeler
19.12.2022
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Kuzey ışıklarından hediyeler
 
Kaşmir ve ipekten yaratılan özgün tasarımlarıyla 30 yıldır Türkiye ve dünyada tutkuyla sevilen Silk and Cashmere, aşkla dolu bir yeni yıl için sevgiyle tasarlanan ve ilhamını kuzey ışıklarından alan koleksiyonu Aurora'yı yeni yılda sevdiklerine hediye arayan modaseverlerin beğenisine sundu.
 
1992'den dünyanın en değerli dokularından olan kaşmir ve ipekten yaratılan tasarımlarıyla öne çıkan Silk and Cashmere, ilhamını kuzey ışıklarından alan yeni koleksiyonu Aurora'yı sevdiklerine eşsiz bir hediye vermek isteyenler için tasarladı.
 
Kaşmirin eşsiz dokusunu ve ipeğin ışıltısını bir üst seviyeye taşıyan koleksiyonda, rafine bir zevke hitap eden Aurora'nın özgün renklerini ve birbirinden çarpıcı örgü oyunlarıyla triko işçiliğinin en seçkin örnekleri yer alıyor.
 
Yeni yıla sıcak dokunuş
Silk and Cashmere Kreatif Direktörü Yasemin Zamanpur, “Aurora koleksiyonumuz, kuzey ışıklarının gökyüzünde olduğu kadar, kar üzerinde ve suda yarattığı yansımalardan esinlenilerek tasarlandı. Yeni yıla girerken modaseverleri kuzey ışıklarının kaşmir üzerindeki büyülü yansımalarını hissedecekleri Aurora koleksiyonumuzu keşfetmeye davet ediyoruz. Kış aylarının soğuğunda sıcacık hissettirecek kaşmir ve ipekten oluşan bu koleksiyonumuz, en iyi hediye alternatiflerinden biri olacak” dedi.
 
Silk and Cashmere Aurora koleksiyonu silkandcashmere.com ve Silk and Cashmere mağazalarında modaseverleri bekliyor.
 
İlgili Kişi:
Ulaş Dağlıoğlu
GARAJ PR
05447345221
ulasd@garajpr.com

 
Silk and Cashmere hakkında
1992 yılında kurulan Silk and Cashmere, dünyada sadece saf kaşmir, saf ipek ve karışımlarında özelleşen ilk ve tek markadır. Kaşmirin anavatanı olarak kabul edilen İç Moğolistan'dan yüksek kaliteli, sertifikalı kaşmir ve ipeği kullanarak zamanın ötesinde koleksiyonlar sunmaktadır. İlk mağazasını Zürih'te açan ve yurt dışında da faaliyet gösteren Silk and Cashmere, erkek giyim, kadın giyim, aksesuar, ev tekstili ve her sene ürün gamına yenilik kattığı koleksiyonlarıyla son 30 yıldır dünya çapında kaşmir severlerle buluşmaktadır. Girişimcilik ve marka alanında ulusal ve uluslararası 50'ye yakın ödül alan marka, akademi dünyasında defalarca tez konusu vaka çalışması olmuştur. Silk and Cashmere, kadın emeğini değerlendirme, kadın girişimciliğini destekleme, kadına şiddete karşı çıkma ve evrensel insan haklarına sahip çıkmaya yönelik duruşu ve bu konulardaki etkin sosyal sorumluluk projeleriyle her zaman dikkat çekmiştir.
https://silkandcashmere.com/