Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Labrys’ten olağanüstü müşteri deneyimi için yeni işbirliği
20.04.2022
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Labrys'ten olağanüstü müşteri deneyimi için yeni işbirliği
 
Labrys, MoEngage ile yaptığı iş ortaklığı sayesinde markalara müşterileriyle etkileşimi artırma ve dolayısıyla geri dönüşleri yükseltme olanağı sunacak.
 
Pazarlama ve iş uzmanlığını teknoloji bilgisi ve yetenekleriyle birleştiren danışmanlık firması Labrys, sektörün önde gelen içgörü odaklı müşteri deneyimi platformu MoEngage ile stratejik ortaklığa imza attı. Labrys bu işbirliğiyle hizmet sunduğu markaların müşterileriyle daha etkin şekilde etkileşime girmelerini ve bu sayede hizmet kalitesini yükseltmelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.
 
Günümüzde tüm markalar hedef kitleleriyle etkileşime yönelik çok kanallı bir yaklaşıma odaklanıyor. Fakat müşteriler genellikle temas noktalarında tutarsız ve birbirinden kopuk deneyimler yaşamak zorunda kalabiliyor. Sorunun kaynağını, çoğunlukla içgörülerle birlikte merkezi bir müşteri görünümü sağlayan entegre bir platformun yokluğu oluşturuyor. Bu nedenle pazarlama ekipleri birden çok kanalla uğraşmak zorunda kalıyor ve bu içgörüleri eyleme geçirilebilir stratejilere dönüştürme yetenekleri kısıtlanıyor. Labrys ile MoEngage arasındaki ortaklık sayesinde pazarlama ekipleri, teknoloji ekiplerine ve BT operasyonlarına bağımlı olmadan gerçekten çok kanallı ve geri dönüşü yüksek etkileşim stratejilerini düzenlemek için işlevler ve öngörülerle donanıyor.
 
Labrys Yönetici Ortağı Sinan Günal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “MoEngage ile birlikte, müşterilerimizin yaşadığı zorluklara son teknoloji ürünü, yapay zekâ destekli, müşteri merkezli ve içgörü odaklı maliyet etkin bir çözüm sunabileceğimize inanıyoruz. En son teknolojilerden güç alan müşteri deneyimi yolculuğu çizme ve planlama yeteneklerini kullanarak, müşterilerimiz için oluşturduğumuz çok kanallı etkileşim metotları stratejimizi sorunsuz bir şekilde yürütmeyi hedefliyoruz” dedi.
 
Tek tek her müşterinin deneyimini kişiselleştirmeye derin bir şekilde odaklanarak çok kanallı müşteri etkileşimi stratejileri yürütmek, pazarlama ekipleri için büyük önem taşıyor. MoEngage'in yapay zekâ destekli işlevlerini kullanacak olan Labrys, pazarlama ekiplerinin müşterileri için ileriye dönük, çekici etkileşim senaryoları geliştirmesine yardımcı olacak. Labrys'in Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Afrika ve Orta Doğu'da dijital dönüşümü yönlendirme becerisi bu ortaklık için çok önemli. Labrys ile MoEngage'in kusursuz müşteri deneyimi sunma konusundaki uzmanlığıyla bölgedeki markalar, bu uçtan uca çözüm ile doğru etkileşim stratejisini uygulayabilecek.
 
MoEngage Küresel İttifaklar Başkanı Sanjay Kupae ise “Labrys ile kurduğumuz bu stratejik ortaklıktan dolayı çok heyecanlıyız. Ortaklığımızı, tüketici markalarının müşteri etkileşimini optimize etmelerine, çevik pazarlama stratejilerini yönlendirmelerine, pazara sunma süresini ve ilgili maliyetleri düşürmelerine ve operasyonel verimliliği artırmalarına yardımcı olmak için doğru yönde atılmış bir adım olarak görüyoruz” dedi.
 
Labrys pazarlama ve işletme bilgisini teknoloji birikimiyle harmanlıyor
Kitle pazarlaması, pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında strateji geliştiren ve uygulamalar arasında köprü kuran Labrys, pazarlama ve işletme bilgisini, teknoloji birikimiyle harmanlayan yeni nesil bir danışmanlık şirketi olarak müşteri deneyimi dönüşümü projeleri gerçekleştiriyor. Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Ortadoğu ve Afrika'da operasyonlarını sürdüren Labrys'in, şu an 15 ülkede, 15'i aşkın sektörde 50'nin üzerinde projesi bulunuyor. Labrys; danışmanlık, teknoloji seçimi, teknoloji uyarlaması ve entegrasyonlar ile stratejik servisler olmak üzere dört ana başlık altında çözüm sunarken, hizmetleriyle ulaştığı müşteri sayısını yükseltmeyi hedefliyor. 

 
İlgili Kişi  
Ceren Moral Aru, Garaj PR
ceren@garajpr.com
0533 9214353 
 
Labrys hakkında  
Labrys, kitle pazarlaması (audience marketing), pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında strateji geliştiren ve uygulamalar arasında köprü kuran, pazarlama ve işletme bilgisini, teknoloji bilgisi ve yetenekleriyle harmanlayan yeni nesil bir danışmanlık şirketidir. 2013 yılında kurulan Labrys'in Dubai, İstanbul ve Saraybosna'da ofisleri bulunmaktadır. Labrys, teknoloji ve profesyonel hizmet danışmanlarından oluşan geniş ekibi ile Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Afrika, Rusya bölgesi ve Ortadoğu'da dijital dönüşüm, müşteri deneyimi, pazarlama ve reklam teknolojileri alanlarında müşterilerinin iş ortağı olarak hareket etmektedir.   
Müşteri deneyimi dönüşümü alanında stratejik danışmanlık, teknoloji seçimi ve uygulanması ile kurulum sonrası stratejik servisleri sayesinde en karmaşık pazarlama dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştiren Labrys, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında art arda üç yıl "Oracle CX Cloud Partner of the Year" ödülüne layık görülmüştür. Oracle, Google, Tealium, Adform, Sprinklr, MoEngage, Cake Technologies ve dikey uzmanlığı olan farklı teknoloji sağlayıcılarla iş ortağı olan Labrys, CIO Applications Europe Dergisi tarafından 2020 yılı Top 10 Oracle Çözüm Sağlayıcısı, CEOViews Dergisi tarafından da 50 Most Innovative Companies to Watch in 2021 olarak seçilmiştir.  www.labrys.global