My Size Lojistik ve E-Ticaret Konferansına Katıldı
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

My Size Lojistik ve E-Ticaret Konferansına Katıldı

Akıllı telefonlara ölçümleme uygulamaları geliştiren ve üreten My Size, Inc. (NASDAQ: MYSZ) (TASE: MYSZ), Fredericia Danimarka'da The Association for Danish Internet Trade'in (“FDIH”) düzenlediği lojistik ve e-ticaret konferansına katıldığını duyurdu.

My Size Uluslararası İş Geliştirme Direktörü Argun Erşen, etkinlikte şirket hakkında genel bilgileri paylaşırken, paket hacimlerine ve ulaşıma dair gerçek zamanlı lojistik veri sağlayan kullanımı kolay koli ölçme uygulaması BoxSizeID platformunun da canlı denemesini yaptı. Gösterim sırasında Erşen, özellikle BoxSizeID uygulamasının “iki hamlede ölçüm” özelliğini gösterdi ve bu özelliğin operasyonel verimliliği artırırken işlem maliyetlerini de nasıl düşürdüğünü anlattı.

Ücretsiz kargo, aynı gün teslimat ve sürdürülebilir paketlemeyle ilgili sorunların ve çözümlerin yanı sıra paketlerin müşterilere ulaşımına etki eden her şey, Danimarka'nın Fredericia kentinde toplanan dünyanın dört bir yanındaki lojistik ve e-ticaret profesyonelleri tarafından tartışılıyor. Bu sene sekizincisi yapılan FDIH'de bu profesyoneller Danimarkalı e-ticaret şirketlerinin lojistik alanındaki sorunlarının ve çözümlerinin tartışıldığı tüm gün süren konferanslara katılıyor. Detaylı bilgiye https://www.fdih.dk/events/konferencer/2019/logistikkonference-2019 sayfasından erişilebiliyor.

Duyurulan en yeni haberleri görmek için My Size'ın Facebook, LinkedIn, Instagram ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

İlgili Kişi
Ayşe Ekin Gündüz
Garaj PR
ayse@garajpr.com

My Size hakkında
My Size, Inc. (TASE: MYSZ) (NASDAQ: MYSZ) giyim, e-ticaret, yapı market, nakliye ve kargo sektörleri dahil son derece kapsamlı bir alanda uygulanmak üzere ileri düzey algoritmalar ve son teknolojiyi temel alan benzersiz bir ölçme teknolojisi geliştirmiştir. Bu markalı ölçüm teknoloji, daha önce görülmemiş yöntemlerle ölçümleri hesaplayıp kaydedebilen birçok algoritmadan güç almaktadır. MySize hakkında daha fazla bilgi için www.mysizeid.com/ bağlantısı ziyaret edilebilir. MySize, web sitesindeki Yatırım İlişkileri bölümünde yatırımcıların ilgisini çekebilecek önemli bilgileri de düzenli olarak yayınlamaktadır. MySize; Facebook, LinkedIn, Instagram ve Twitter'dan takip edilebilir.

MySizeID'nin perakende sektörü için tam kapsamlı çözümlerinin ne nasıl sunduğunu gösteren bir kayıt için lütfen buraya tıklayınız.

Çevrimiçi mağazanızda MySizeID çözümüne ulaşabileceğiniz bir ay ücretsiz deneme kaydı için buraya tıklayınız.

iOS cihazınıza MySizeID'yi indirmek için buraya tıklayınız.

Android cihazınıza MySizeID'yi indirmek için buraya tıklayınız.