Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Plodsi kullanıcılarına Aytemiz’den yüzde 3’e varan indirim
25.03.2023
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Plodsi kullanıcılarına Aytemiz'den yüzde 3'e varan indirim

Türkiye ve dünyada bir ilk olan akıllı plaka uygulaması Plodsi, Aytemiz ile iş birliğini hayata geçirdi. Sürücüler artık Plodsi üzerinden yaptıkları akaryakıt alışverişlerinde, Aytemiz Vaay'dan yüzde 3'e varan indirim kazanacak.
 
Araç plakasını bir kredi kartı veya dijital cüzdanla eşleştirerek, plakanın ödeme platformu haline gelmesini sağlayan Plodsi, Aytemiz ile işbirliği gerçekleştirdi. Bundan böyle Plodsi kullanıcıları akaryakıt alışverişlerinde, Aytemiz Vaay'dan yüzde 3'e varan indirim kazanacak.
 
Plodsi kullanıcıları, uygulama içinde yer alan “akaryakıt” bölümünden Vaay'a ulaşarak uygulamadan çıkmadan ödeme yapabilecek ve aldıkları Vaay kodu ile Aytemiz istasyonlarında, araçlarından inmeden yakıtlarını avantajlı şekilde doldurabilecekler.
 
Akıllı Plaka uygulamasıyla kullanıcılar, tek bir platform üzerinden akaryakıt, otopark, sigorta, yıkama, çekilen araç bildirimi ve profesyonel şoför gibi harcamalarını yönetebiliyor. Araç sahiplerinin kredi kartlarıyla entegre çalışan Plodsi Akıllı Plaka, yüzde 100 güvenli bir altyapıyla hizmet veriyor.  Gelirlerinden karbon ayak izini ofsetlemeye bütçe ayırıyor.
 
Plodsi'nin iş ortakları arasında Aytemiz, Birleşik Ödeme, İSPARK, İstmop, Remed Assistance, Sigortayeri, Turkcell, Webhelp ve Ziebart yer alıyor.
 
Akıllı telefonlara ücretsiz indirilebiliyor
Plodsi Akıllı Plaka uygulaması, iOS ve Android telefonlara ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor. Kullanıcılar araç plakasını, telefonunu ve ödeme seçeneğini girerek Akıllı Plaka dünyasına giriş yapabiliyor. Akıllı Plaka ayrıcalıklarından faydalanmak için ödeme yapılan yerlerde plakayla ödeme yapılacağının söylemesi gerekiyor. Kullanıcılar, telefon ekranında beliren ücreti onayladıktan sonra ödeme işlemi tamamlanıyor.
 
İlgili Kişi:
Ulaş Dağlıoğlu
GARAJ PR
05447345221
ulasd@garajpr.com 
 
Plodsi hakkında: 
2020 yılında, yenilikçi finansal teknolojiler yaratarak, fintek ekosistemine ve kullanıcılarına katma değer yaratmayı hedefleyen bir kuruluş olarak yola çıkan plodsi, finans sektöründe 25 yılın üzerinde tecrübeye sahip bir ekip tarafından kurgulanmış, visa ve mastercard altyapılarıyla yüzde 100 uyumlu, güvenilir bir finansal teknolojidir. Plodsi Akıllı Plaka uygulaması, aracın tüm giderlerinin plaka üzerinden ödenmesine olanak sağlamaktadır. Plodsi Akıllı Plaka, T.C. Merkez Bankası denetimindeki, Birleşik Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para AŞ'nin ödeme hizmet sağlayıcısı Payzee Ödeme servis altyapısını kullanmaktadır.    
https://www.plodsi.com/