Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Silk and Cashmere’nin 30 yıllık hikayesi Metaverse’de
02.11.2022
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Silk and Cashmere'nin 30 yıllık hikayesi Metaverse'de
 
30'uncu yılını çok özel bir deneyimle kutlayan Silk and Cashmere, İç Moğolistan'dan başlayıp tüm dünyaya yayılan hikayesini Metaverse'ye taşıdı. Kullanıcıların kendi avatarlarını oluşturarak deneyimleyebildiği CashmereVerse'de, markanın 30 yıllık geçmişi, bugünü ve geleceğine dair öyküler yer alıyor.
 
Silk and Cashmere, İç Moğolistan'dan başlayıp tüm dünyaya yayılan hikayesini CashmereVerse'de anlatıyor.
 
Markanın kurucusu Ayşen Zamanpur'un kaşmir ve ipeğe tutkusu sayesinde zamanının ötesinde bir markayı nasıl kurup, büyüttüğünü ve markanın yeni nesil temsilcileri Ferhat Zamanpur ve Yasemin Zamanpur'un markayı taşımak istedikleri gelecek vizyonu bu heyecan verici deneyimle kullanıcılarla buluşuyor.
 
Tüm yaratım sürecini İstanbul, Londra ve Almanya ofisleriyle farklı coğrafyalarda birçok yerel ve global markaya hizmet veren BAL Agency'nin üstlendiği CashmereVerse, mobil ve desktop üzerinden ya da sanal gerçeklik gözlüğüyle deneyimlenebiliyor.
 
CashmereVerse'nin tanıtımı Zülfaris Karaköy'de birçok ünlü ismin de katıldığı 30'uncu yıl partisinde gerçekleşti.
 
CashmereVerse deneyimlemek için tıklayın.
 
CashmereVerse Künye
Reklamveren: Silk and Cashmere
Reklamveren Yetkilisi: Ferhat Zamanpur, Yasemin Zamanpur, Burcu Zöngür
Reklam Ajansı: BAL Agency
3D Artist: Utku Namlıses
Proje Yöneticisi: Gözde Balkan Aysu
Kreatif Ekip: Sude Aksan, Ural Tan Gök, Gürkan Çoban, Elif İpek Oğuzhan
Müşteri İlişkileri: Fulya Kurtuluş, Pınar Elmas
 
İlgili Kişi:
Ulaş Dağlıoğlu
GARAJ PR
05447345221
ulasd@garajpr.com
 
Silk and Cashmere hakkında
1992 yılında kurulan Silk and Cashmere, dünyada sadece saf kaşmir, saf ipek ve karışımlarında özelleşen ilk ve tek markadır. Kaşmirin anavatanı olarak kabul edilen İç Moğolistan'dan yüksek kaliteli, sertifikalı kaşmir ve ipeği kullanarak zamanın ötesinde koleksiyonlar sunmaktadır. İlk mağazasını Zürih'te açan ve yurt dışında da faaliyet gösteren Silk and Cashmere, erkek giyim, kadın giyim, aksesuar, ev tekstili ve her sene ürün gamına yenilik kattığı koleksiyonlarıyla son 30 yıldır dünya çapında kaşmir severlerle buluşmaktadır. Girişimcilik ve marka alanında ulusal ve uluslararası 50'ye yakın ödül alan marka, akademi dünyasında defalarca tez konusu vaka çalışması olmuştur. Silk and Cashmere, kadın emeğini değerlendirme, kadın girişimciliğini destekleme, kadına şiddete karşı çıkma ve evrensel insan haklarına sahip çıkmaya yönelik duruşu ve bu konulardaki etkin sosyal sorumluluk projeleriyle her zaman dikkat çekmiştir.
https://silkandcashmere.com/