Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM

HABERLER

Türkiye’den dünyaya hizmet veren Türk şirketi Labrys, başarılarını Markie Awards’ta kazandığı iki ödülle taçlandırdı
19.10.2022
BÜLTENE AİT GÖRSELLER
Bültene Ait Dosyalar

Türkiye'den dünyaya hizmet veren Türk şirketi Labrys, başarılarını Markie Awards'ta kazandığı iki ödülle taçlandırdı
 
16. Markie Awards etkinliğinde yetenek ve faaliyetleriyle güçlü markaların arasından sıyrılmayı başaran Labrys, Yılın CX Ajansı ve Yılın Müşteri Deneyimi İşbirliği ödüllerini kazandı. Yeni nesil bir danışmanlık şirketi olan Labrys pazarlama ve işletme bilgisini, teknoloji bilgisi ve yetenekleriyle harmanlayarak, kitle pazarlaması, pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında strateji geliştirip teknoloji kurulumu yaparak servislerini veriyor.
 
Kitle pazarlaması, pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında yeni nesil bir danışmanlık şirketi olan Labrys, müşteri deneyimi alanında güçlü küresel markaların arasından sıyrılarak 16. Geleneksel Oracle Markie Awards etkinliğinden iki ödülle döndü. Dünya genelinde reklam, pazarlama, satış, hizmet ve e-ticaret alanlarında markaların müşteri deneyimi (CX) ve mükemmelliğini ödüllendiren etkinlikte Labrys, Müşteri Deneyiminde Yılın Ajansı ve Yılın Müşteri Deneyimi İşbirliği (Labrys & Comtrade System Integration 2022) olmak üzere iki ödül kazandı.
 
Labrys Yönetici Ortağı Sinan Günal, 16. defa düzenlenen Markies Awards'ta bu yıl ödül alan tek Türk şirketi olmaktan duyduğu mutluluğu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “Tüm dünyadan katılımın olduğu bu yarışmada, özellikle “CX Agency of the Year” ödülünü almış olmak Labrys için oldukça anlamlı ve değerli. Labrys perspektifinden, müşteri deneyimi ve pazarlama teknolojileri dünyası sadece teknolojiden ibaret değil. Teknolojinin yanı sıra, geliştirdiğimiz modern pazarlama yaklaşımı ile hem stratejik hem de yaptığımız tüm kurulumlar sonrası teknolojinin etkin ve verimli kullanımı için müşterilerinin yanında durduğumuz yaklaşımımızın ne kadar etkin sonuçlar yarattığının da tüm dünya çapında bir kanıtı oldu.”
 
2013 yılında kurulan Labrys'in Dubai, İstanbul ve Saraybosna'da ofisleri bulunuyor. Müşteri deneyimi dönüşümü alanında stratejik danışmanlık, teknoloji seçimi ve uygulanması ile kurulum sonrası stratejik servisleri sayesinde en karmaşık pazarlama dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştiren Labrys, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında art arda üç yıl "Oracle CX Cloud Partner of the Year" ödülüne layık görülmüş;  CIO Applications Europe Dergisi tarafından 2020 yılı Top 10 Oracle Çözüm Sağlayıcısı,  CEO Views Dergisi tarafından da 50 Most Innovative Companies to Watch in 2021 olarak seçilmişti.
 
2006 yılından bu yana düzenlenen Oracle Markie Ödülleri, olağanüstü müşteri deneyimleri için yeni ve yenilikçi standartlar belirleyen reklam, pazarlama, satış ve hizmet kuruluşlarının başarılarını kutluyor.

 
İlgili Kişi      
Sezin Bulum, Garaj PR   
sezin@garajpr.com   
0537 465 82 25

   
Labrys hakkında   
Labrys, kitle pazarlaması (audience marketing), pazarlama otomasyonu ve müşteri deneyimi alanlarında strateji geliştiren ve uygulamalar arasında köprü kuran, pazarlama ve işletme bilgisini, teknoloji bilgisi ve yetenekleriyle harmanlayan yeni nesil bir danışmanlık şirketidir. 2013 yılında kurulan Labrys'in Dubai, İstanbul ve Saraybosna'da ofisleri bulunmaktadır. Labrys, teknoloji ve profesyonel hizmet danışmanlarından oluşan geniş ekibi ile Orta ve Doğu Avrupa, Türkiye, Afrika, Rusya bölgesi ve Ortadoğu'da dijital dönüşüm, müşteri deneyimi, pazarlama ve reklam teknolojileri alanlarında müşterilerinin iş ortağı olarak hareket etmektedir.    Bugüne kadar 17 ülkede 15'ten fazla endüstride 60'ın üstünde proje gerçekleştirerek 4 kıtada, 3 farklı ofis ile hizmet verir konuma geldi. Müşteri deneyimi dönüşümü alanında stratejik danışmanlık, teknoloji seçimi ve uygulanması ile kurulum sonrası stratejik servisleri sayesinde en karmaşık pazarlama dönüşüm projelerini başarıyla gerçekleştiren Labrys, 2017, 2018 ve 2019 yıllarında art arda üç yıl "Oracle CX Cloud Partner of the Year" ödülüne layık görülmüştür. Oracle, Google, Tealium, Adform, Cake Technologies ve dikey uzmanlığı olan farklı teknoloji sağlayıcılarla iş ortağı olan Labrys, CIO Applications Europe Dergisi tarafından 2020 yılı Top 10 Oracle Çözüm Sağlayıcısı,  CEOViews Dergisi tarafından da 50 Most Innovative Companies to Watch in 2021 olarak seçilmiştir. 2022 yılında 16. Markie Awards'ta Müşteri Deneyiminde Yılın Ajansı ve Yılın Müşteri Deneyimi İşbirliği (Labrys & Comtrade System Integration 2022) olmak üzere iki ödül kazandı.
www.labrys.global