Web sitemizde size en iyi deneyimi sunmak ve trafiğimizi analiz etmek için çerezler kullanıyoruz. Çerezlerin kullanımını ONAYLIYORUM ONAYLAMIYORUM
BİRLİKTE BÜYÜYECEĞİZ
İLETİŞİM

MEDYA İLETİŞİMİ

Değişen beklentiler ve teknolojiler doğrultusunda evrilen medya düzeninde geleneksel iletişim yöntemlerine yeni anlamlar yüklüyoruz.

LİDER İLETİŞİMİ

Marka itibarının liderlerin omzunda yükseldiği bilincinden hareketle hem iç hem de dış iletişime yönelik yol haritaları belirliyoruz.

DİJİTAL İLETİŞİM

Şirketlerin ve liderlerin aynadaki yansımaları olan sosyal mecralarda, kurumsal kimlikleriyle uyumlu güçlü mesaj aktarımlarına öncülük ediyoruz.

KRİZ İLETİŞİMİ

Şirketlerin yaşayabileceği olumsuzluklar karşısında hızlı aksiyon alarak, sürecin doğru yönetilmesini ve en az hasarla atlatılmasını sağlıyoruz.

MEDYA EĞİTİMİ

Medyanın tüm dinamiklerini öğrenmenize, gazetecilerin beklenti ve yaklaşımlarına hakim olmanıza katkı sunan eğitimler veriyoruz.

RAPORLAMA

Birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışmaların sonuçlarını belirli periyotlarla iş ortaklarımızla paylaşıp, analiz ederek adımlarımızı güçlendiriyoruz.

İŞ ORTAKLARIMIZ
NASIL YAPARIZ

Kolektif House

Kolektif House, hayatta tutkuyla üreterek yaşayan herkesin hem ruhunu hem işini beslemek için yola çıkan, doğallığın gücüne ve duyarlı olmanın kıymetine inanarak tasarlanmış bir paylaşımlı ofis, yaşam ve üretim alanı.

DETAYLI BİLGİ
HABERLER